Toon:

Reis mee naar het Venetië van het Noorden. Wandel langs idyllische grachten of  bezoek één van de musea. Alles kan in de hoofdstad van Nederland.

Beleef Vlaanderen op zijn best in Antwerpen. Deze trotse stad aan de boorden van de rivier de Schelde, herbergt al dat wat Vlaanderen en België zo bijzonder maken: Schoonheid, bourgondisch genieten en gastvrije mensen.

Deze hoofdstad, zo boordevol geschiedenis, is absoluut het bezoeken waard.

Wees welkom in het Oosten van Duitsland, in het bijzonder in Brandenburg.

Welkom in het Vrije Bremen! Deze eeuwenoude Hanzestad aan de Wezer is hét centrum van Noordwest-Duitsland. Laat u meevoeren terug in de tijd met de Bremer Straatmuzikanten.

Laat u betoveren door het sprookje dat Brugge heet. Deze eeuwenoude Vlaamse stad barst namelijk van het cultureel erfgoed. Verdwaal in de pittoreske, historische straatjes en waan u voor even in een andere wereld.

Als leven een kunst zou zijn, zou de Gentenaar een kunstenaar zijn. Gent is een moderne stad, vormgegeven in een prachtig, monumentaal decor. Kom nu naar Gent en ontdek deze historische, doch eigentijdse stad in Oost-Vlaanderen zelf.

Waarschijnlijk wel de oudste stad van Nederland en dat is ook terug te zien in de vele opgravingen die er hedendaags nog gedaan worden; deze zijn te bekijken in het museum Het Valkhof.

Het aan de Oostzee gelegen Peenemünde, onderdeel van het eiland Usedom, lijkt op het eerste gezicht louter een pittoresk  gehucht. Maar schijn bedriegt in dit voor de wereldgeschiedenis zeer belangrijke plaatsje.

Het heeft veel historische plekken wat het bezoeken zeker de moeite waard maakt, zoals : het historische stadhuis, de Sint-Christoffelkathedraal en de Munsterkerk.

Laat u imponeren door Rotterdam: Deze noeste havenstad van weleer is een stad van haast Amerikaanse allure geworden.