Toon:

MS Fluvius

MS Fluvius is in 1960 gebouwd en inmiddels ingericht als riviercruise schip. Door de comfortabele inrichting van het schip en de speciale faciliteiten op het achterdek is de Fluvius zowel geschikt voor fiets-vaarvakanties, als ook voor gewone riviercruises.


Passagiers
45
Bemanning
7

MS Princess

MS Princess is een aangenaam schip dat comfort en Hollandse gezelligheid combineert op een unieke wijze. Dankzij haar speciale afmetingen kan de Princess vele kleinere rivieren en kanalen bevaren, en meert men regelmatig af in de centra van steden als Berlijn, Praag, en Brugge.


Passagiers
102
Bemanning
21

MS Johannes Brahms

MS Johannes Brahms werd in 1998 in Kampen (NL) gebouwd. Ook toen al gold het schip als een riviercruiseschip met een hogere standaard. Dankzij haar speciale afmetingen kan de Johannes Brahms vele kleinere rivieren en kanalen bevaren, en meert het regelmatig af in de centra van steden als Berlijn, Praag, en Brugge.


Passagiers
80
Bemanning
21

MS Olympia

MS Olympia is een aangenaam, warm en modern schip. Het is in 1984 in Sliedrecht gebouwd en is compleet gerenoveerd in 2015/2016. Dit prachtige schip meert geregeld af in Amsterdam en Rotterdam maar ook plaatsen op de Rijn, Donau en Moezel zoals Koblenz, Cochem, Wenen en Budapest worden bezocht.

Passagiers
96
Bemanning
21