Ontdek de mooiste
rivieren van Europa


Onze bestemmingen


Roermond

Het heeft veel historische plekken wat het bezoeken zeker de moeite waard maakt, zoals : het historische stadhuis, de Sint-Christoffelkathedraal en de Munsterkerk.

Meer informatie

Brugge

Laat u betoveren door het sprookje dat Brugge heet. Deze eeuwenoude Vlaamse stad barst namelijk van het cultureel erfgoed. Verdwaal in de pittoreske, historische straatjes en waan u voor even in een andere wereld.

Meer informatie

Gent

Als leven een kunst zou zijn, zou de Gentenaar een kunstenaar zijn. Gent is een moderne stad, vormgegeven in een prachtig, monumentaal decor. Kom nu naar Gent en ontdek deze historische, doch eigentijdse stad in Oost-Vlaanderen zelf.

Meer informatie

Antwerpen

Beleef Vlaanderen op zijn best in Antwerpen. Deze trotse stad aan de boorden van de rivier de Schelde, herbergt al dat wat Vlaanderen en België zo bijzonder maken: Schoonheid, bourgondisch genieten en gastvrije mensen.

Meer informatie

Nijmegen

Waarschijnlijk wel de oudste stad van Nederland en dat is ook terug te zien in de vele opgravingen die er hedendaags nog gedaan worden; deze zijn te bekijken in het museum Het Valkhof.

Meer informatie

Maastricht

Een stad met internationale allure!

Meer informatie