Aan boord van onze schepen
ontbreekt het u aan niets


Onze schepen


MS Dutch Opera

Nieuw
MS Dutch Opera

De 'Dutch Opera' verwelkomt haar bezoekers met haar tijdloze elegantie met een vleug van nostalgie en romantiek. Voortdurend gedeeltelijk gerenoveerd, biedt het schip het moderne comfort om uw riviercruise tot een onvergetelijk reisavontuur te maken.


Meer informatie

MS Johannes Brahms

Welkom aan boord van het moderne en elegante MPS Johannes Brahms! Tijdens de vele bijzondere cruises op dit schip worden de passagiers al snel enthousiast. Door de speciale afmetingen van het schip is het namelijk mogelijk de kleinere rivieren en kanalen te bevaren en aan te leggen in het centrum van steden zoals Berlijn, Praag of Brugge.


Meer informatie

MS Dutch Grace

Nieuw
dutch-grace-1

De 'Dutch Grace' is een schitterend schip met veel ruimte voor haar passagiers. De aangename kleuren, de prachtige decoratie en de comfortabele stoelen en banken zullen bijdragen aan een heerlijk verblijf voor de passagiers. De vriendelijke en professionele crew zorgt ervoor dat alle gasten zich thuis voelen.  


Meer informatie

MS Dutch Largo

Nieuw
01-amadeus-i

De 'Dutch Largo' is een zeer gezellig schip met een nostalgische
sfeer, maar heeft ook het comfort van een modern hotel. Kom aan
boord en ervaar het gevoel van comfort en warmte in combinatie
met luxe accenten.


Meer informatie

MS Dutch Melody

De ‘Dutch Melody’ is een luxe en comfortabel schip en beschikt over een zeer prettige ambiance. Het moderne passagiersschip is gebouwd in 1999 en heeft sindsdien meerdere vernieuwingen doorgemaakt. De hoge standaard op dit schip ervaart u in de fantastische service en verzorging tijdens uw vakantie aan boord.


Meer informatie

MS Olympia

Wij laten u graag kennismaken met het moderne MS Olympia. Het sfeervolle schip heeft een capaciteit van 96 passagiers en vaart naast de Rijn en de zijrivieren ook op de Nederlandse en Belgische waterwegen.


Meer informatie